Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@09:47:19 GMT

پیوستن یک شاهزاده مطرح به جمع مخالفان بن‌سلمان

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۷۸۷۸

به گزارش تسنیم، بر اساس آنچه مجتهد در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشته، یکی از مهمترین شخصیت‌های حاضر در لندن در کنار احمد بن عبدالعزیز برادر شاه سعودی، برادرزاده‌اش سلمان بن سلطان است که دامادش هم به شمار می‌رود.

سلمان بن سلطان قبلا معاون وزیر دفاع، معاون رئیس شورای امنیت ملی و وزیر مشاور امور خارجه و وابسته نظامی سفارت عربستان در واشنگتن بود که این پست‌ها سبب شده بود که روابط روابط مهمی را در داخل و خارجه عربستان برای خود پایه‌ریزی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتهد، شاهزاده سلمان را فردی نسبتا باهوش خوانده که یکی از دلایل تیزهوشی وی این بود که توانتس با وجود نیت سوء محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در قبال بقیه اعضای خاندان پادشاهی، یک سری اقدامات احتیاطی را با آرامش برای حفاظت از خود و خانواده و آینده‌اش انجام دهد و در عین حال خط قوی ارتباطی با امیر احمد بن عبدالعزیز را با وجود بیعت ظاهری با محمد بن سلمان حفظ کند.

مجتهد در عین حال گفته است انتظار نمی‌رود که احمد بن عبدالعزیز با وجود خشم (از بن سلمان) و نگرانی برای آینده خاندان آل سعود دست به تحرک بزند.

مجله میدل ایست آی انگلیس چند روز پیش در گزارشی به قلم دیوید هرست نوشته بود که شاهزاده احمد بن عبدالعزیز در فکر عدم بازگشت به عربستان است.

این رسانه افزود: شاهزاده احمد بن عبدالعزیز بر لزوم این مسئله تاکید کرد که شاه و ولیعهد سعودی مسئول تحولات کنونی منطقه هستند.

هرست نوشت: شاهزاده احمد بن عبدالعزیز در اندیشه بازنگشتن به کشورش بعد از اظهارات اخیرش در برابر تظاهرات کنندگانی بود که جلوی خانه او تجمع کرده و شعار سرنگونی آل سعود سر می‌دادند. یک منبع نزدیک به این شاهزاده گفت که وی در این اظهارات، خود و سایر خاندان آل سعود را از اقدامات محمد بن سلمان پسر برادرش مبرا دانست.

همزمان با این امر، لسرال ویدوشوین مشاور آمریکایی مشهور در امور انرژی در مقاله‌ای در سایت "اویل پرایس" با عنوان "آیا بحران جدیدی در درون خاندان حاکم سعودی در حال شکل گیری است؟ "، به بحث اختلافات درون این خاندان پرداخت.

این مشاور آمریکایی به افزایش انتقاد‌های بین المللی از تحولات داخلی عربستان اشاره کرد و نوشت: گزارش‌های خبری از درگیری احتمالی بر سر قدرت در درون خاندان حاکم حکایت دارد. اختلافات در سطوح بالای خاندان بلکه در درون شاخه ملک سلمان درجریان است. شکاف در داخلل خاندان برخاسته از اظهارات شاهزاده احمد برادر شاه است که از شیوه حل و فصل پرونده جنگ در یمن از سوی عربستان انتقاد کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم

به دنبال انتشار گزارش‌هایی، «الکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش در نشست پارلمان گفت اتریش هیچ برنامه‌ای برای پیوستن به بلوک نظامی ناتو ندارد.

به گزارش ایسنا، پارلمان اتریش روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گزارش‌های اخیر رسانه‌ها درباره نامه‌ای به ناتو که در میان نویسندگان آن نمایندگانی از اتریش هستند، پرسش‌هایی را درباره نزدیک شدن این کشور به ناتو ایجاد کرده است.

پارلمان اتریش در این بیانیه به نقل از شالنبرگ اعلام کرد: «ما هیچ قصدی برای پیوستن به ناتو نداریم.»

با این حال وزیر امور خارجه اتریش اذعان کرد که کشورش به همراه ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند اطلاعات را با این اتحاد نظامی به اشتراک بگذارند و کشورهای بی‌طرف را قابل‌توجه نشان دهند. او افزود: «ما نمی‌خواهیم فراموش شویم.»

پیشتر روز سه‌شنبه روزنامه اتریشی «دی‌پرس» با استناد به نامه‌ای که دیپلمات‌ها به ناتو در دسامبر ۲۰۲۳ ارسال کردند و به دست این روزنامه رسیده، گزارش داد که اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند روابط خود را با ناتو تقویت کنند.

به گزارش اسپوتنیک، نمایندگان کشورهای مذکور پیشنهادهای مشخصی را در مورد چگونگی توسعه همکاری ارائه می‌کنند، از امکان شرکت در رزمایش‌های مشترک اضافی برای افزایش «عملکرد متقابل» تا «دسترسی ویژه به اسناد و اطلاعات.» مورد اول از آن جهت حائز اهمیت است که سیستم‌های نظامی باید با یکدیگر هماهنگ باشند و ناتو استانداردها را تعیین می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیوستن دانشجویان برزیل به جبهه دانشجویی حامی فلسطین | ببینید
  • تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب ۲ رود را ببینید
  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • تصویری از تیپ متفاوت بن‌سلمان که میلیونی بازدید خورده
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • القادسیه مشتری جدی مورینیو شد
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • استقبال دنزل دومفریز از پیوستن به منچستریونایتد